Om kvarteret och felleshuset

Här finns ordningsreglerna för felleshuset Innovationen, en version på svenska och en på engelska.

Kvarteret i korthet: Kvarteret Innovationen ligger på norra sidan om bäcken. I kvarteret finns ett vitt felleshus med ett övernattningsrum och en samlingslokal. I kvarteret finns även lekytor i form av två sandlådor. Flera verksamheter ligger i kvarteret, nämligen närlivsbutiken Auto-Mat, kaféet Café do Parque, Vallastadens pizzeria och ett stödboende. Kvarterets mark och felleshus sköts av Samfällighetsföreningen Innovationen.

Adresser som tillhör kvarteret Innovationen: Kunskapslänken 44-60, Hugo Theorells gata 5-11 (udda nr), Johannes Magnus väg 40-42, Hannes Alfvéns gata (alla udda gatunr), Kemigränd (alla gatunr).

Bostadsrättsföreningar och hyresrätter i kvarteret Innovationen: Brf Ekhörnet Vallastaden, Fastighets AB Balder, Brf Paletten, Brf Etage, Brf Alp Lodge, Lejonfastigheter AB.

Övernattningsrum: Felleshuset har ett övernattningsrum med egen ingång och egen badrum med dusch. I rummet finns en dubbelsäng (160 cm) samt garderober.

Köket delas med samlingslokalen och kan användas av de övernattande gästerna. Övriga ytor i felleshuset kan användas när de inte är bokade.

Samlingslokal: Felleshuset har en uppvärmd samlingslokal med bord, stolar och soffgrupp. Växthusdelen är inte uppvärmd vintertid, men går att använda stora delar av året. Där finns större bord med stolar och soffgrupp. Odling och lekhörna kommer tillkomma senare.

Köket delas med övernattande gäster. Samlingslokalen har en tillgänglighetsanpassad toalett.

I hela felleshuset får max 50 pers vistas totalt. Samlingslokalen får bokas för upp till 40 pers.

Email för kontakt: sffinnovationen@gmail.com

Kvarterets facebookgrupp: Samfälligheten Innovationen

Bokningskalender för felleshuset

Submit
Submit