Kommande aktiviteter i Vallastaden

posted in: Evenemang | 0

7 augusti, kl. 9-21: Bortskänkeshörnan utomhus (om vädret tillåter), utanför felleshuset Integralen.

22 augusti, kl. 18-20: Cykel-meck. Kom och mecka med och tvätta cykeln. Kunniga cyklister och verktyg finns på plats. Vid felleshuset Integralen. Vi bjuder på dricka och tilltugg. Bortskänkeshörnan är öppen under tiden inomhus. Evenemang med mer information läggs upp i Boende i Vallastaden.

28 augusti, kl. 12-15: Familjeträff. Vid fint väder grillar vi i Paradiset, vid regn så är vi i felleshuset Integralen. Evenemang med mer information läggs upp i Barn i Vallastaden. Bortskänkeshörnan kommer stå framme denna dag utomhus kl. 9-21 (om vädret tillåter, annars inomhus kl. 12-18)

17 september: Håll Sverige rent-dagen. Vi plockar skräp gemensamt i och runt Vallastaden. Samfälligheter bjuder på fika efteråt i ett av felleshusen. Evenemang med tider och mer information läggs upp i Boende i Vallastaden.

29 oktober: Halloween-firande för barnen i Vallastaden. Evenemang med platser, tider och mer information läggs upp i Barn i Vallastaden.

4 december, kl. 14-16: Adventsfika och julpyssel. I felleshuset Integralen. Evenemang med mer information läggs upp i Boende i Vallastaden. Bortskänkeshörnan är öppen inomhus samma tid.

Detta är de evenemangen som just nu är under planering, ytterligare evenemang kan komma. Alla evenemang kommer även läggas upp som nyheter på denna hemsida.

Bortskänkeshörnan kommer vara öppen vid fler tillfällen, när beror på väder och hur mycket saker som finns, information delas i facebookgruppen Boende i Vallastaden.